Rezervacija:
Kalendar

56. Europa Rally

08.06.2017.

Od 1. do 5. lipnja 2017. u kampu Njivice održan je 56. Europa Rally – okupljanje kamperskih udruga i klubova iz cijele Europe.
Za preko 700 sudionika koji su sudjelovali u ovom događanju bio je organiziran bogat program aktivnosti te mnogobrojni izleti na kojima su gosti imali priliku upoznati sve čari kulturne i prirodne baštine kvarnerskog područja.

Tom prigodom predsjednik Europskog Rally komiteta gdin. Kees Splint, predsjednik Udruge kampista Hrvatske gdin. Branko Marolt te predsjednik Uprave tvrtke Hoteli Njivice gdin. Zvonimir Tudorović posadili su Maslinu prijateljstva, a poznati fotograf gdin. Šime Strikoman snimio je milenijsku fotografiju kao uspomenu na ovaj jedinstveni događaj u kamperskom svijetu.
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.