Rezervacija:
Kalendar
Kamp Njivice
00385 51 846 168
bike friendly dog friendly family friendly hiking friendly animacija free wi-fi cabana lounge camper service campi kids club djecje igralište gusarski brod eco friendly izleti mobilna kućica parcele sa strujom i vodom plaža za pse sport vodeni park

Eventi i aktivnosti u kampu

Jedinstvena lokacija Njivice Resorta nudi romantičnu atmosferu uz predivne zalaske Sunca. Organiziramo razne evente i sportske manifestacije. Uživajte u bogatoj ponudi sportskih i zabavnih sadržaja za djecu i odrasle!

U sklopu našeg animacijskog programa započnite dan jutarnjim razgibavanjem, jogom ili zabavnim aqua aerobikom. Sudjelujte u sportskim eventima kao što su Run for fun ili tenis turnir i osvojite bogate nagrade. Svake godine u travnju domaćini smo Adria spring traila, treking eventa koji Vas vodi u istraživanje otoka Krka.

Ukoliko želite iskusiti nešto novo na raspolaganju su Vam razne radionice kao što su radionica izrada domaćih jela, izrada suvenira od lavande, kreativne dječje radionice i mnoge druge. 

Za opuštanje u vrućim ljetnim večerima tijekom mjeseca srpnja i kolovoza uživajte u ribarskim večerima uz koncerte i bogatu gastro ponudu u centru mjesta Njvice. 

Za naše najmlađe goste tu je maskota kampa Campi, koji će djecu povesti u potragu za blagom, pridružiti im se u igri na gusarskom brodu i zaplesati s njima na mini disku.

Provjerite i kalendar zanimljivih događanja koje smo pripremili za ovu sezonu OVDJE.

Sportske aktivnosti

Ukoliko želite provesti aktivni odmor u našem kampu, tu su i sportske aktivnosti u kampu. Tako našim gostima na raspolaganju stoje 3 terena za tenis, stolovi za stolni tenis i minigolf teren; mogućnost unajmljivanja vodenog skutera, čamca, a posebno se ljepotom ističu mnogobrojne biciklističke i pješačke staze koje se prostiru preko cijelog otoka Krka.
Otok Krk je poznat među ljubiteljima planinarenja, zbog svojih visokih vrhova, te ukoliko ste ljubitelji prirode i takvog aktivnog načina provođenja slobodnog vremena kamp Njivice na Otoku Krku su idealan izbor za Vaš odmor.
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.