Rezervacija
Kalendar
Kamp Njivice
00385 51 846 168
bike friendly dog friendly family friendly hiking friendly animacija free wi-fi cabana lounge camper service campi kids club djecje igralište gusarski brod eco friendly izleti mobilna kućica parcele sa strujom i vodom plaža za pse sport vodeni park

Campi Kids Club kamp Njivice

Gostima kampa Njivice na usluzi stoji animacija za djecu i odrasle, koja se može pohvaliti i radionicama za djecu svih uzrasta koju provode certificirani dječji animatori.
Klinci mogu uživati u potrazi za blagom u društvu Campija, igrati se na velikom gusarskom brodu na plaži, ili pak sudjelovati u raznim sportskim igrama i plesati u mini discu. Za Vaše najmlađe na raspolaganju je novo polivalentno dječje igralište prilagođeno svim uzrastima.

Tko je Campi?

BOK! Moje ime je Campi!
Ja sam vesela pčelica, koja se već niz godina druži s djecom u Njivice resortu! Jako volim biti na plaži i plivati i družiti se! Moje ime je jako zanimljivo! Dolazi od talijanske riječi campo, što znači polje, njiva. Campi je dakle mala njiva, njivica! Moje je ime slično imenu mjesta Njivice! Prošeći se otokom Krkom i vidjeti ćeš na koliko puno mjesta u polju i oko kuća se ovdje uzgaja vinova loza ili maslina! Dođi i igraj se s nama u Campi Kids klubu! Povedi i svoje prijatelje i roditelje!

CAMPI CARD

IME Campi
MJESTO ROĐENJA
Njivice, Krk
NAJDRAŽI SPORT
plivanje
HOBBY stolni tenis, sadnja biljaka, kampiranje
NAJDRAŽA HRANA
med, lubenica, pizza, sladoled
VOLIM igru s djecom, ples, glazbu, prirodu
NE VOLIM kišu, smeće u prirodi

Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice