Rezervacija:
Kalendar
Kamp Njivice
00385 51 846 168
bike friendly dog friendly family friendly hiking friendly animacija free wi-fi cabana lounge camper service campi kids club djecje igralište gusarski brod eco friendly izleti mobilna kućica parcele sa strujom i vodom plaža za pse sport vodeni park

Kućni red

Uprava kampa moli svoje cijenjene goste da se pridržavaju navedenog kućnog reda.
 1. Molimo goste da se zbog vlastite sigurnosti i poštivanja zakona RH uredno prijave na recepciji, u protivnom je Uprava kampa dužna novčano teretiti svaki neprijavljeni boravak prema važećem cjeniku za tekuću sezonu.
 2. Kod primanja posjeta molimo sve goste da svoju posjetu prijave radi vlastite sigurnosti i pridržavanja zakona RH, uz predočenje jednog osobnog dokumenta. Posjetom se smatra boravak u kampu unutar dva sata, a svaki duži boravak naplaćuje se po važećem cjeniku.
 3. Molimo sve goste da poštuju vrijeme prijave i odjave po smještajnim jedinicama. Pri dolasku u kamp, gostima su parcele na raspolaganju od 12.00h, dok su mobilne kućice na raspolaganju od 17.00h. Prilikom odlaska parcelu je potrebno napustiti do 12.00 h, a mobilnu kućicu do 10.00 h, a svako duže zadržavanje naplaćuje se prema važećem cjeniku.
 4. Izbor parcela u kampu prepušta se gostima, osim parcela za koje je prethodno izvršena rezervacija, a za moguće preseljenje potrebno je tražiti suglasnost recepcije.
 5. Molimo goste da prostor na parcelama koriste racionalno, poštujući prostor i privatnost svojih susjeda.
 6. Molimo goste da sa sobom uvijek nose prijavnicu dobivenu prilikom prijave te da istu predoče na zahtjev zaposlenika kampa.
 7. Ulaz osobnim vozilima moguć je u vremenu od 6.00 do 23.00 h uz posjedovanje kartice za rampu, koju mogu koristiti samo gosti koji su je dobili prilikom prijave. Ljubazno molimo da karticu ne izlažete toplini, kako bi spriječili oštećenja jer je svako oštećenje ili gubitak iste podložan naplati prema važećem cjeniku.
 8. Radi vlastite sigurnosti i sigurnosti ostalih gostiju molimo da se pridržavate maksimalne dozvoljene brzine kretanja vozilima koja iznosi 20km/h. Pješaci u kampu imaju prednost u odnosu na vozila.
 9. Mole se svi gosti da poštuju noćni mir u kampu svakodnevno od 23.00 h do 6.00 h, odnosno dnevni mir od 13.00h do 15.00h i ne stvaraju buku koja može utjecati na kvalitetu boravka ostalih gostiju.
 10. Postavljanje šatora ili predšatora dozvoljeno je od 7.00 h do 22.00 h.
 11. Račun je moguće podmiriti svakim danom najkasnije do 21.00 h. Preporučamo podmirenje svojih računa na dane prije Vašeg odlaska kako bi se izbjeglo dulje čekanje na recepciji.
 12. Molimo goste da se prema imovini kampa odnose jednako kao i prema vlastitoj jer se svako oštećenje ili nestanak iste naplaćuje prema važećem cjeniku za tekuću sezonu.
 13. Kako bi svi gosti nesmetano koristili prometnice kroz kamp odnosno svoje smještajne jedinice, parkiranje vozila izvan okvira svojih smještajnih jedinica dozvoljeno je samo uz suglasnost recepcije.
 14. Molimo Vas da vodite brigu o čistoći prostora koji koristite. Smeće odložite u za to predviđene kontejnere, a korištene prostore u sanitarnim blokovima ostavljajte onakvima kakvima biste ih željeli i pronaći.
 15. Molimo Vas da vodite brigu o ekosustavu našega kampa, kako bi priroda ostala netaknuta. Nije dozvoljeno oštećivanje ili čupanje biljaka, zabijanje čavala u stabla ili bilo kakvo oštećivanje istih, pranje posuđa ili rublja na mjestima koja za to nisu predviđena te pranje vozila ili prikolica na terenu kampa.
 16. Loženje vatre na otvorenom je zakonom zabranjeno, zbog opasnosti od požara. Stoga Vas molimo da unutar kampa koristite električne ili plinske roštilje, odnosno mjesta na kojima je dozvoljeno roštiljanje na ugljen.
 17. Na recepciji kampa moguće je, uz minimalnu naknadu, deponirati novac, nakit i ostale vrijedne predmete. Ukoliko ste pronašli zaboravljene ili izgubljene predmete, molimo Vas da iste predate na recepciju kampa.
 18. Molimo goste kampa da odgovorno i pažljivo vode brigu o vlastitoj imovini kao i o imovini kampa, budući da kamp ne može preuzeti odgovornost za naknadu štete u slučaju nepažljivog postupanja, namjernog oštećenja i slično.
 19. Molimo vlasnike kućnih ljubimaca da svoje ljubimce prijave na recepciji kampa te da kućne ljubimce, unutar kampa, drže i vode na uzici. Od vlasnika se očekuje održavanje čistoće za svojim ljubimcima i odlaganje otpada u za to predviđene kante.
 20. Kućnim ljubimcima omogućen je pristup plaži za kućne ljubimce te tuševima za kućne ljubimce koji se nalaze unutar kampa, a gosti se mole da svoje ljubimce ne uvode u prostore recepcije, trgovine te sanitarnih čvorova.
 21. Prijedloge ili reklamacije gosti mogu podnijeti na recepciji kampa ili putem e-maila.
 22. Mole se gosti da se pridržavaju svih točaka kućnog reda, poštujući objekt i sve goste u njemu. Uprava kampa u mogućnosti je otkazati korištenje usluga smještaja ukoliko nepoštivanje ovog kućnog reda negativno utječe na boravak drugih gostiju.

Zahvaljujemo na razumijevanju te Vam želimo ugodan boravak.

Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
 • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
 • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
 • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
 • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
 • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.