Rezervacija:
Kalendar

Marbera Flora Green Villas

12.02.2018.

Novost u ponudi tvrtke Hoteli Njivice su Marbera Flora Green Villas koje će od sezone 2018. poželjeti dobrodošlicu svojim prvim gostima! Smještene u predivnoj šumi, u neposrednoj blizini mora, te zanimljivog arhitektonskog rješenja, odličan su odabir za sasvim drugačije iskustvo odmora u Hrvatskoj!

Novi oblik odmora u Hrvatskoj 

Kompleks Marbera Flora Green Villas sastoji se od 80 suvremeno uređenih i opremljenih kuća koje variraju veličinom (2 - 8 ljudi). Upravo su arhitektonska uređenost i lokacija na kojoj su smještene vile, ono što ovaj turistički objekt čine posebnim i jedinstvenim projektom u regiji.
 

Posebna udobnost življenja u skladu s prirodnom okolinom

Svi objekti su karakteristične uređenosti s dodatnim krevetom u dnevnom boravku za smještaj dvoje djece do 10 godina te sa terasom od 15 m2, koja povezuje kuću sa prirodnom okolinom. Kuće su uređene na način da privatan dio ostaje u pozadini, dok se prostor dnevnog boravka i kuhinje spaja sa prirodom zahvaljujući velikim staklenim površinama i prozorima.
 

Kako do rezervacije smještaja?

Ukoliko Vas zanimaju detalji oko rezervacije smještaja, slobodno nam se obratite putem maila ili uskoro posjetite internet stranicu objekta Marbera Flora Green Villas
 
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.