Rezervacija

Marbera Flora Green Villas

Novost u ponudi tvrtke Hoteli Njivice su Marbera Flora Green Villas koje će od sezone 2018. poželjeti dobrodošlicu svojim prvim gostima! Smještene u predivnoj šumi, u neposrednoj blizini mora, te zanimljivog arhitektonskog rješenja, odličan su odabir za sasvim drugačije iskustvo odmora u Hrvatskoj!

Novi oblik odmora u Hrvatskoj 

Kompleks Marbera Flora Green Villas sastoji se od 80 suvremeno uređenih i opremljenih kuća koje variraju veličinom (2 - 8 ljudi). Upravo su arhitektonska uređenost i lokacija na kojoj su smještene vile, ono što ovaj turistički objekt čine posebnim i jedinstvenim projektom u regiji.
 

Posebna udobnost življenja u skladu s prirodnom okolinom

Svi objekti su karakteristične uređenosti s dodatnim krevetom u dnevnom boravku za smještaj dvoje djece do 10 godina te sa terasom od 15 m2, koja povezuje kuću sa prirodnom okolinom. Kuće su uređene na način da privatan dio ostaje u pozadini, dok se prostor dnevnog boravka i kuhinje spaja sa prirodom zahvaljujući velikim staklenim površinama i prozorima.
 

Kako do rezervacije smještaja?

Ukoliko Vas zanimaju detalji oko rezervacije smještaja, slobodno nam se obratite putem maila ili uskoro posjetite internet stranicu objekta Marbera Flora Green Villas
 
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice