Rezervacija:
Kalendar

Njivice na otoku Krku

Čarobni Kvarner, zlatni otok Krk... Upravo se ovdje skriva malo ribarsko mjesto Njivice i čeka da bude otkriveno!
Baš tu, u Njivicama spajaju se dva svijeta, dvije klime, otok i kopno. Šljunčane plaže uz bogatu ponudu sportskih i gastronomskih sadržaja, ovo je odlično mjesto za odmor čitave obitelji.
Njivice su izuzetno privlačno mjesto za odmor, uronjeno u bujno zelenilo primorskog, mediteranskog kraja, okupano suncem i čistim, bistrim Jadranskim morem, svojim gostima nudi smještaj u hotelima i kampovima.

Šljunčane i kamenite plaže u mjestu, ili one skrivene u malim uvalama daleko od pogleda očiju, pružaju mogućnost izbora svakome. Uz obilje sportskih i zabavnih sadržaja uživajte uz nastupe klapa s otoka Krka, te folklornih manifestacija. 
 
Njivice su tako jedno od vodećih turističkih mjesta na otoku Krku a nude izvrsnu povezanost; kako cestovnu tako i zračnu.
 
Međunarodna Plava zastava na plaži pokazuje brigu o očuvanju okoliša, čistoći mora i plaža te o Vašoj sigurnosti. 
  
Događanja kao što su Adria spring trailRapsodija vatrometa, ribarske večeri, MTB tehnički kamp, tematski dani resorta Njivice, Run for fun čine Vaš boravak u Njivicama ugodnijim i zabavnijim.
 
Virtualna šetnja: Njivice 360.krk.hr

Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.