Rezervacija:
Kalendar

Novi uvjeti otkazivanja zbog COVID-19 izvanrednih okolnosti

08.05.2020.

Novi uvjeti otkazivanja zbog COVID-19 izvanrednih okolnosti

 

U Njivice Resortu gdje dolazite kao gost a odlazite kao prijatelj, odlučili smo - uslijed COVID-19 pandemije - učiniti gestu te svima vama čije nam povjerenje toliko znači omogućiti fleksibilniji otkaz rezervacija i ponovne rezervacije koristeći već uplaćeni predujam. Novi uvjeti odnose se na sve postojeće i nove rezervacije učinjene preko naše internetske stranice i rezervacijskog centra za 2020. godinu.

 

Besplatno otkazivanje rezervacije u svim objektima primjenjivo na sve cjenike (uključujući i „non refundable“ cjenike) za dolaske do 29.05.2020.


CJENICI „STANDARD RATE“

 

HOTELI

Za sve dolaske od 29.05. do 26.06.2020. (uključujući i navedene datume), u slučaju otkaza rezervacije 2-0 dana prije dolaska, naplaćuje se 1 noćenje u rezerviranom tipu smještaja.

Za sve dolaske od 27.06.2020. nadalje, u slučaju otkaza rezervacije 3-0 dana prije dolaska, naplaćuje se 1 noćenje u rezerviranom tipu smještaja.

U slučaju nedolaska gosta, naplaćuje se 100% od iznosa rezervacije.

 

MOBILNE KUĆICE, PARCELE I VILE

Za sve dolaske od 29.05. do 26.06.2020. (uključujući i navedene datume), u slučaju otkaza rezervacije 3-0 dana prije dolaska, naplaćuje se 100 % iznosa jamstva         

Za sve dolaske od 27.06.2020. nadalje, u slučaju otkaza rezervacije 7-4 dana prije dolaska naplaćuje se 60% iznosa jamstva, u slučaju otkaza 3-0 dana prije dolaska naplaćuje se 100 % iznosa jamstva

 U slučaju nedolaska gosta, naplaćuje se 100 % iznosa jamstva

 

 

CJENICI – “SAVE UP”/ “EARLY BOOKING”  - non refundable uvjeti         

 

HOTELI, MOBILNE KUĆICE, PARCELE I VILE

 

 Za sve dolaske od 29.05. do 10.06.2020. (uključujući i navedene datume), u slučaju otkaza rezervacije do 2 dana prije dolaska, uplaćeni iznos može se iskoristiti tijekom sljedećeg boravka u bilo kojem objektu Njivice Resorta najkasnije do 01.11.2021.

U slučaju otkazivanja ili izmjene 2-0 dana prije dolaska te nedolaska, povrat uplaćenog iznosa nije moguć

Za sve dolaske od 11.06. nadalje, u slučaju otkaza rezervacije do 14 dana prije dolaska, uplaćeni iznos može se iskoristiti tijekom sljedećeg boravka u bilo kojem  objektu Njivice Resorta najkasnije do 01.11.2021.

U slučaju otkazivanja ili izmjene 14-0 dana prije dolaska te nedolaska, povrat uplaćenog iznosa nije moguć

Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.