Rezervacija:
Kalendar
Kamp Njivice
00385 51 846 168
bike friendly dog friendly family friendly hiking friendly animacija free wi-fi cabana lounge camper service campi kids club djecje igralište gusarski brod eco friendly izleti mobilna kućica parcele sa strujom i vodom plaža za pse sport vodeni park

O kampu Njivice otok Krk

Kamp Njivice se nalazi u Njivicama na Krku, mirnom ribarskom mjestu koje obiluje pješčanim plažama, skrivenim uvalama, prirodnim šetnicama i obiljem dobre zabave za sve članove obitelji!
Kamp Njivice spada u red velikih hrvatskih kampova i prostire se na 14 ha površine. Tu su tako dječja igrališta, prekrasne parcele uz more, luksuzne mobilne kućice, moderni sanitarni čvorovi, animacijski team i ljubazno osoblje! Ovo su odlični razlozi za dolazak ukoliko tražite mjesto za kampiranje na Krku i na Jadranu!
Kamp je smješten uz samo more, te je prekriven gustom hrastovom šumom koja čini savršen hlad za Vaš odmor. Duž čitavoga kampa prostire se zasigurno jedna od najljepših plaža na Kvarneru.
Kamp je povezan osvijetljenom šetnicom koja će Vas odvesti do samog mjesta Njivice, koje obiluje tradicionalnim restoranima, konobama, suvenirnicama …
Kontinentalno mediteranska priroda, odlična prometna povezanost (otok Krk je mostom povezan sa kopnom), bogatstvo tradicije i kulture lokalnog stanovništva, blizina prekrasnih kvarnerskih mjesta i gradova kao što su Krk, Baška, Malinska, Crikvenica, Rijeka i široka paleta sportskih i društvenih aktivnosti, razlozi su zbog koji je kamp Njivice savršena destinacija za Vaš odmor na Jadranu.
Kamp je pokriven besplatnom Wi-Fi Internet mrežom!

Kako do nas? 

OVDJE potražite informacije o načinu dolaska do kampa Njivice!
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.