Rezervacija:
Kalendar

Odgođeni radovi na projektima

OBAVIJEST: Nažalost planirani radovi za sezonu 2017 nisu privedeni kraju i radovi se odgađaju.
Dragi gosti,
željeli bismo Vas obavijestiti da nažalost planirani projekti za sezonu 2017. u Njivicama na Krku ipak neće biti dovršeni ove godine i odgađaju se za sezonu 2018. 

Kamp Njivice

Zgrada recepcije uz prilazni prostor oko recepcije te centralni park s bazenima za djecu biti će dovršeni do sezone 2018. 
Ove godine u kampu će vas dočekati novouređena shopping zona te nova zona parcela.
Novost u ponudi kampa Njivice u sezoni 2017. su mobilne kućice Prestige s privatnim bazenom i fantastičnim pogledom na Kvarner te mobilne kućice Silver Family i Silver.
 
Za 2018. spremamo i još mnoge druge novosti u kampu! Pratite naše društvene mreže i objave na internet stranicama kako biste doznali detalje.

Hotel Beli kamik

Terasa hotela Beli kamik nažalost nije dovršena za ovu sezonu, ali će tako gosti moći uživati u predivnim novostima koje pripremamo za otvorenje terase u 2018. godini.

Vile Flora

Ovu zimu startalo je uređenje sasvim novog kompleksa luksuznih vila u neposrednoj blizini mora. Ovaj kompleks biti će službeno otvoren u 2018. godini.
Svaka kuća imati će privatan parking, a gosti će moći uživati u jedinstvenom pogledu na more kroz krošnje primorske šume koja ih okružuje. Predivno dizajnerski riješen prostor interijera svake vile uz najmoderniju dual-band Wi-Fi tehnologiju osigurati će ugodan i udoban odmor za sve naše goste u Njivicama na Krku! 
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.