Rezervacija

Odgođeni radovi na projektima

OBAVIJEST: Nažalost planirani radovi za sezonu 2017 nisu privedeni kraju i radovi se odgađaju.
Dragi gosti,
željeli bismo Vas obavijestiti da nažalost planirani projekti za sezonu 2017. u Njivicama na Krku ipak neće biti dovršeni ove godine i odgađaju se za sezonu 2018. 

Kamp Njivice

Zgrada recepcije uz prilazni prostor oko recepcije te centralni park s bazenima za djecu biti će dovršeni do sezone 2018. 
Ove godine u kampu će vas dočekati novouređena shopping zona te nova zona parcela.
Novost u ponudi kampa Njivice u sezoni 2017. su mobilne kućice Prestige s privatnim bazenom i fantastičnim pogledom na Kvarner te mobilne kućice Silver Family i Silver.
 
Za 2018. spremamo i još mnoge druge novosti u kampu! Pratite naše društvene mreže i objave na internet stranicama kako biste doznali detalje.

Hotel Beli kamik

Terasa hotela Beli kamik nažalost nije dovršena za ovu sezonu, ali će tako gosti moći uživati u predivnim novostima koje pripremamo za otvorenje terase u 2018. godini.

Vile Flora

Ovu zimu startalo je uređenje sasvim novog kompleksa luksuznih vila u neposrednoj blizini mora. Ovaj kompleks biti će službeno otvoren u 2018. godini.
Svaka kuća imati će privatan parking, a gosti će moći uživati u jedinstvenom pogledu na more kroz krošnje primorske šume koja ih okružuje. Predivno dizajnerski riješen prostor interijera svake vile uz najmoderniju dual-band Wi-Fi tehnologiju osigurati će ugodan i udoban odmor za sve naše goste u Njivicama na Krku! 
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice