Rezervacija:
Kalendar

Pizzeria Bukaleta kamp Njivice

Slobodno navratite na ručak, lagani obrok ili večeru, pizzeria Bukaleta mjesto je gdje možete uživati u ugodnom ambijentu s predivnim pogledom na more ali i u vrhunskoj hrani.
Pizzeria Bukaleta smjestila se u malom zaljevu uz samo more. Sama pizzeria ima dvije terase smještene u hladu primorskoga hrasta.
 
Naši gosti imaju priliku okusiti razne vrste pizza iz krušne peći, salate i tjestenine. Jela pripremamo od najkvalitetnijih sezonskih namirnica, a većinu proizvoda nabavljamo upravo s otoka Krka.
 
Ovo je odlično mjesto za obiteljski ručak, jer u prostoru Pizzerije nudimo besplatni wi-fi te poseban Campi jelovnik za klince!
 
U neposrednoj blizini je sportsko - rekreativna zona gdje možete igrati tenis, iznajmiti plovilo, igrati mini golf ili uživati u šetnji prema centru Njivica ili prema kampu Njivice
 
Naše profesionalno osoblje želi Vam dobrodošlicu!
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.