Rezervacija
Kalendar

Plava terasa Lounge bar u Njivicama

Pridružite nam se u jednom od najpopularnijih ugostiteljskih objekata na Krku! Svakodnevni razni i bogati glazbeni programi te bogata ponuda cocktail-a i vrhunskih vina uz spoj tradicionalnog i modernog u ambijentu na samoj morskoj obali.
Plava terasa je poput naših cabana u Lounge baru Jadran ili na Cabana Bar&more, idealno mjesto za jutarnje uživanje u kavi uz zvukove mora te pogled na Rijeku i Opatiju. Na prostranim terasama ili na obližnjoj plaži, možete unajmiti ležaljke i suncobrane i vaš odmor na otoku Krku može započeti!
 
Ovaj ugostiteljski objekt spremio je aktivan cjelodnevni program uz aqua aerobic, aqua fitness ili aqua zumbu s pratnjom live glazbe i DJ, popodnevne happy hour-e uz bogate ponude cocktail-a i slično. 
 
Navečer Plava terasa poprima sasvim drugo live i pretvara se u pravi ljetni beach bar uz razne nastupe odličnih bendova, gitarista ili lokalnih glazbenika. 
 
Upravo je Plava terasa centralno mjesto poznate i popularne Rapsodije vatrometa, gdje se sa prostora terasa pruža predivan pogled na šarolike boje i prizore vatrometa. 
 
 
NOVO u ponudi je i organizacija evenata - vjenčanja, VIP party, rođendanske proslave i slično. Nezaboravno je iskustvo doživljaj zalaska Sunca u prekrasnom ambijentu Plave terase.

Plava terasa nastala je adaptacijom ruševne zgrade s kraja 18.st. koja se smjestila na samoj obali mora od kuda se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev.
 
 
Posjetite i druge naše objekte u Njivicama – Cabana bar&more, Lounge bar Jadran te Pizzeria Bukaleta.
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice