Rezervacija:
Kalendar

Plava terasa Lounge bar u Njivicama

Pridružite nam se u jednom od najpopularnijih ugostiteljskih objekata na Krku! Svakodnevni razni i bogati glazbeni programi te bogata ponuda cocktail-a i vrhunskih vina uz spoj tradicionalnog i modernog u ambijentu na samoj morskoj obali.
Plava terasa je poput naših cabana u Lounge baru Jadran ili na Cabana Bar&more, idealno mjesto za jutarnje uživanje u kavi uz zvukove mora te pogled na Rijeku i Opatiju. Na prostranim terasama ili na obližnjoj plaži, možete unajmiti ležaljke i suncobrane i vaš odmor na otoku Krku može započeti!
 
Ovaj ugostiteljski objekt spremio je aktivan cjelodnevni program uz aqua aerobic, aqua fitness ili aqua zumbu s pratnjom live glazbe i DJ, popodnevne happy hour-e uz bogate ponude cocktail-a i slično. 
 
Navečer Plava terasa poprima sasvim drugo live i pretvara se u pravi ljetni beach bar uz razne nastupe odličnih bendova, gitarista ili lokalnih glazbenika. 
 
Upravo je Plava terasa centralno mjesto poznate i popularne Rapsodije vatrometa, gdje se sa prostora terasa pruža predivan pogled na šarolike boje i prizore vatrometa. 
 
 
NOVO u ponudi je i organizacija evenata - vjenčanja, VIP party, rođendanske proslave i slično. Nezaboravno je iskustvo doživljaj zalaska Sunca u prekrasnom ambijentu Plave terase.

Plava terasa nastala je adaptacijom ruševne zgrade s kraja 18.st. koja se smjestila na samoj obali mora od kuda se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev.
 
 
Posjetite i druge naše objekte u Njivicama – Cabana bar&more, Lounge bar Jadran te Pizzeria Bukaleta.
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.