Rezervacija
Kalendar
Kamp Njivice
00385 51 846 168
bike friendly dog friendly family friendly hiking friendly animacija free wi-fi cabana lounge camper service campi kids club djecje igralište gusarski brod eco friendly izleti mobilna kućica parcele sa strujom i vodom plaža za pse sport vodeni park

Plaža u kampu Njivice

Predivna šljunčana plaža kampa Njivice postala je jako popularna na otoku, no i ostale plaže na otoku Krku su poznate po svojoj atraktivnosti i ljepoti.
Duž čitavoga obalnog dijela kampa proteže se kupališna zona. Dio plaže je šljunčan, no za one koji vole stjenovite dijelove ili intimnije sunčanje na stijenama, postoji dio plaže i za njih! Šljunčana plaža idealna je za obitelji s djecom. Ukoliko se želite skloniti od sunca, odmah u neposrednoj blizini mora počinje šuma kampa Njivice koja čini idealan hlad i predah od sunčanja.
Na samoj plaži smjestio se predivan lounge bar Cabana bar&more, gdje možete uživati u laganim taktovima glazbe i bogatoj ugostiteljskoj ponudi.

Plaža za pse

Dio plaže kampa Njivice dostupan je i za kućne ljubimce. Na tom dijelu plaže psi mogu ići i u more. Ispred sanitarnih čvorova u kampu nalaze se tuševi za pse.
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice