Rezervacija:
Kalendar
Kamp Njivice
00385 51 846 168
bike friendly dog friendly family friendly hiking friendly animacija free wi-fi cabana lounge camper service campi kids club djecje igralište gusarski brod eco friendly izleti mobilna kućica parcele sa strujom i vodom plaža za pse sport vodeni park

Plaža u kampu Njivice

Predivna šljunčana plaža kampa Njivice postala je jako popularna na otoku, no i ostale plaže na otoku Krku su poznate po svojoj atraktivnosti i ljepoti.
Duž čitavoga obalnog dijela kampa proteže se kupališna zona. Dio plaže je šljunčan, no za one koji vole stjenovite dijelove ili intimnije sunčanje na stijenama, postoji dio plaže i za njih! Šljunčana plaža idealna je za obitelji s djecom. Ukoliko se želite skloniti od sunca, odmah u neposrednoj blizini mora počinje šuma kampa Njivice koja čini idealan hlad i predah od sunčanja.
Na samoj plaži smjestio se predivan lounge bar Cabana bar&more, gdje možete uživati u laganim taktovima glazbe i bogatoj ugostiteljskoj ponudi.

Plaža za pse

Dio plaže kampa Njivice dostupan je i za kućne ljubimce. Na tom dijelu plaže psi mogu ići i u more. Ispred sanitarnih čvorova u kampu nalaze se tuševi za pse.
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.