Rezervacija:
Kalendar

Plaže na otoku Krku

Otok Krk obiluje prekrasnim plažama. Za Vas smo pripremili TOP 10 plaža koje obavezno trebate posjetiti ukoliko ćete provesti Vaš odmor na otoku!
Top 10 plaža na Krku 
 

Vela plaža, Baška

Ova prediva plaža postala je prepoznatljivi simbol otoka Krka te općenito odmora na jadranskoj obali. Omiljena je kod kupača svih uzrasta a posebno kod obitelji s djecom. Plaža se nalazi u mjestu Baška i u neposrednoj blizini ove šljunčane plaže nalaze se razni sportski i ugostiteljski sadržaji, hoteli, kampovi te razne kulturne znamenitosti.

Pješčana plaža Pećine, Šilo

Malo naselje Šilo nalazi se na sjeveroistočnom dijelu otoka. Ova predivna pješčana plaža na Krku ponosno ističe svoju Plavu zastavu. Odlično je mjesto za sve kupače koji preferiraju pješčane plaže. U blizini mjesta Šilo nalazi se i mirna, šljunčana plaža za pse. Ova plaža odlično je mjesto za vlasnike kućnih ljubimaca koji vole more i kupanje!

Portapisana, Krk

Jedna on najstarijih plaža otoka nalazi se uz sam grad Krk. Ova plaža sa sitnim šljunkom nudi razne ugostiteljske objekte te predivan pogled na stoljetne gradske zidine!

Oprna, Stara Baška

Ova predivna plaža malo je teže dostupna jer se k njoj može pristupiti brodom s morske strane ili spuštanjem niz strmu stazu s kopnene strane. Ova plaža svakako je vrijedna toga truda jer nudi uživanje u kristalno čistom moru i mirnoj uvali s pogledom na Kvarner!

Meline, Čižići – Soline

Plaža Meline popularna je među kupačima zbog ljekovitog blata koje pomaže kod raznih kožnih bolesti te čak i reumatskih bolova. Dosta plitko more nudi ugodnu šetnju uz samu obalu i plaža je odlična za obitelji s malom djecom.

Velo čelo ili Golden Bay

U blizini mjesta Punat smjestila se ova specifična plaža kojoj se može pristupiti samo sa morske strane. Plaža se smjestila podno velikih, zlatnih klisura koje joj daju jedan poseban intimini ugođaj ali i pomalo mističan ugođaj, poput plaža iz filmova o gusarima. Do plaže možete stići organiziranim izletima. Detalje oko izleta potražite na našem Info Desk-u u hotelima i kampu.

Potovošće

Nekoliko kilometara od Vrbnika udaljena je ova šljunčana plaža. Ima veliki parking tako da je dostupna automobilom. More je kristalno čisto, a plaža je još uvijek „skriveno“ blago jer nije previše poznata među posjetiteljima otoka.

Plaža kampa Njivice

Predivna, šljunčana plaža kampa Njivice uređena je pred nekoliko godina. Plaži se može pristupiti šetnicom iz centra Njivica. Uz plažu, u hladu primorskoga hrasta smjestio se ugostiteljski objekt Cabana bar&more, koji nudi intimno uživanje u cabanama s jedinstvenim pogledom na Opatiju i Učku.

Plaže za pse u Njivicama

U Njivicama postoji nekoliko plaža za pse, poput plaže Kijac. Ove plaže su pravo mjesto za uživanje u društvu svojih kućnih ljubimaca.

Koralj

Ugodnom šetnjom uz more od grada Krka prema hotelu Koralj. Plaža se smjestila u maloj uvali i nudi uživanje u predivno čistom moru. I ova zastava nosi Plavu zastavu.

Nudističke plaže na otoku

Evo još i nekoliko preporuka za one koji preferiraju nudističke plaže kojih na otoku ima dosta: Konobe Punat, Malinska, Omišalj, Njivice, Baška, grad Krk
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.