Rezervacija:
Kalendar
Kamp Njivice
00385 51 846 168
bike friendly dog friendly family friendly hiking friendly animacija free wi-fi cabana lounge camper service campi kids club djecje igralište gusarski brod eco friendly izleti mobilna kućica parcele sa strujom i vodom plaža za pse sport vodeni park

Ponuda kampa Njivice na otoku Krku

Kamp Njivice svojim gostima nudi široku paletu ugostiteljsko – zabavnih sadržaja. Gosti tako imaju na raspolaganju ponudu restorana, pekare, lounge barove te razne druge sadržaje kako bi njihov odmor prošao što udobnije i ugodnije.

Ugostiteljska ponuda

Pizzeria Bukaleta nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji uz samo more, tako da osim što možete uživati u delicijama koje spremaju naši kuhari za Vas, možete uživati i u šumu morskih valova koji samo na nekoliko metara od Vas zapljuskuju obalu. Bilo da želite uživati u romantičnoj večeri uz svijeće sa voljenom osobom, ili u društvu vaših prijatelja na večernjem koktelu, naš restoran je pravi izbor za Vas. Cabana bar&more jedinstveni je lounge bar u Hrvatskoj! Smjestio se u hladu na samoj plaži i nudi cjelodnevno uživanje u Suncu i moru uz bogatu ugostiteljsku ponudu. Probajte koktel dana i biti ćete ugodno iznenađeni čarima koje pruža uživanje na ležaljkama u hladu cabana.

Shopping zona

U kampu možete pronaći sve što je neophodno za ugodan odmor na moru. Tu se tako nalazi pekara sa dnevno svježim proizvodima, prodavaonica voća i povrća.Također, na raspolaganju gostima kampa je i beauty centar sa svim vrstama masaže i tretmana lica i tijela.

Campi central park

U novouređenom Campi central parku s velikim dječjim igralištem i dječjim bazenom zabaviti će se svako dijete u kampu Njivice, a novootvoreni bar će roditeljima omogućiti predah uz kavu ili osvježavajuće piće.

Sport i animacija

Što se tiče ponude rekreacijskih sadržaja, ističemo novootvorene škole ronjenja i jahanja te teretanu i trim stazu koji se nalaze u neposrednoj blizini kampa. Tu je i bogata ponuda vodenih sportova te mogućnost otkrivanja biciklističkih staza koje smo za pripremili za naše goste kao Adria bike resort.
Uživajte i u animacijskom programu! Spremili smo šarolik program za čitavu obitelj.

Plaža

Kamp Njivice ponosan je na svoju predivnu plažu koja je poznata diljem Europe. U sklopu kampa nalazi se i plaža za goste s kućnim ljubimcima.

Info desk

Volite istraživati okolicu, upoznavati kulturne i prirodne znamenitosti Kvarnera? Odlično! Posjetite jedan od naših Info deskova, gdje možete pronaći razne jednodnevne i poludnevne izlete. Možete također iznajmiti GPS uređaj sa biciklističkim stazama. Upustite se u zanimljive avanture na Plitvičkim jezerima ili u špilji Biserujka, plivajte u predivnim uvalama otoka Krka, Cresa, Raba ili Paga!
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.