Rezervacija
Kalendar
Kamp Njivice
00385 51 846 168
bike friendly dog friendly family friendly hiking friendly animacija free wi-fi cabana lounge camper service campi kids club djecje igralište gusarski brod eco friendly izleti mobilna kućica parcele sa strujom i vodom plaža za pse sport vodeni park

Ponuda kampa Njivice na otoku Krku

Kamp Njivice svojim gostima nudi široku paletu ugostiteljsko – zabavnih sadržaja. Gosti tako imaju na raspolaganju ponudu restorana, pekare, lounge barove te razne druge sadržaje kako bi njihov odmor prošao što udobnije i ugodnije.

Ugostiteljska ponuda

Pizzeria Bukaleta nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji uz samo more, tako da osim što možete uživati u delicijama koje spremaju naši kuhari za Vas, možete uživati i u šumu morskih valova koji samo na nekoliko metara od Vas zapljuskuju obalu. Bilo da želite uživati u romantičnoj večeri uz svijeće sa voljenom osobom, ili u društvu vaših prijatelja na večernjem koktelu, naš restoran je pravi izbor za Vas. Cabana bar&more jedinstveni je lounge bar u Hrvatskoj! Smjestio se u hladu na samoj plaži i nudi cjelodnevno uživanje u Suncu i moru uz bogatu ugostiteljsku ponudu. Probajte koktel dana i biti ćete ugodno iznenađeni čarima koje pruža uživanje na ležaljkama u hladu cabana.

Shopping zona

U kampu možete pronaći sve što je neophodno za ugodan odmor na moru. Tu se tako nalazi pekara sa dnevno svježim proizvodima, prodavaonica voća i povrća, kiosk sa hrvatskim i inozemnim novinama i časopisima. Također, na raspolaganju gostima kampa je i beauty centar sa svim vrstama masaže i tretmana lica i tijela.

Centralni park s bazenima za 2018

Novouređeni centralni park dočekat će djecu sa dječjim bazenima i novim dječjim igralištem.

Sport i animacija

Što se tiče ponude rekreacijskih sadržaja, ističemo novootvorene škole ronjenja i jahanja te teretanu i trim stazu koji se nalaze u neposrednoj blizini kampa. Tu je i bogata ponuda vodenih sportova te mogućnost otkrivanja biciklističkih staza koje smo za pripremili za naše goste kao Adria bike resort.
Uživajte i u animacijskom programu! Spremili smo šarolik program za čitavu obitelj.

Plaža

Kamp Njivice ponosan je na svoju predivnu plažu koja je poznata diljem Europe. U sklopu kampa nalazi se i plaža za goste s kućnim ljubimcima.

Info desk

Volite istraživati okolicu, upoznavati kulturne i prirodne znamenitosti Kvarnera? Odlično! Posjetite jedan od naših Info deskova, gdje možete pronaći razne jednodnevne i poludnevne izlete. Možete također iznajmiti GPS uređaj sa biciklističkim stazama. Upustite se u zanimljive avanture na Plitvičkim jezerima ili u špilji Biserujka, plivajte u predivnim uvalama otoka Krka, Cresa, Raba ili Paga!
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice