Rezervacija
Kalendar

Kalendar događanja

Uživajte i ove godine u tradicionalnoj manifestaciji Rapsodija vatrometa u Njivicama!

1. Festival sladoleda na Krku

​Ove godine u srpnju stiže NOVI obiteljski događaj mjeseca na otoku Krku! Bogata ponuda sladoleda i slastica. Mađioničari, ulični akrobati, face-painting, koncert, kreativne radionice za djecu i obitelj!
Vidimo se!

Najomiljenija ljetna slastica u Njivicama ima i vlastiti festival. Kreativne radionice, animacija za djecu, večernji koncerti te neizostavni mnogobrojni ukusni okusi sladoleda i slastica čine Festival sladoleda u Njivicama naprosto neodoljivim.
 

Rapsodija vatrometa

Rapsodija vatrometa jedinstveno je glazbeno i svjetlosno iskustvo prepuno šarenih efekata na bistrome, noćnom nebu. Rapsodija se održava svake godine početkom lipnja i ujedno je pozdrav ljetu i uvod u bogatu ljetnu ponudu događanja. Tijekom ovog višednevnog događanja gosti mogu uživati u šarolikoj ponudi koktela, radionica, koncerata i naravno vatrometa.
 

Adria spring trail

Pozivamo sve fanove istraživanja prirode da nam se pridruže u travnju i zajedno s trail timovima iz Hrvatske i okolice krenu otkrivati prirodne ljepote sjevernog dijela otoka Krka.
Ovaj festival sporta spoj je natjecanja i dobre zabave za sve sudionike i njihovu pratnju i zasigurno je izvrstan izgovor za bijeg iz gradske vreve u rano proljeće.
 
 
 

MTB tehnički kamp

Njivice Resort u svojim hotelima Beli kamik i Jadran te u kampu Njivice, pruža visoku kvalitetu usluga potrebnih za Vaš biciklistički odmor. Upravo jedinstvena lokacija resorta, idealna je za istraživanje Kvarnera, Istre, Gorskog kotara, Like pa čak i Slovenije ili sjeverne Dalmacije.
Početkom listopada održava se MTB tehnički kamp gdje imate priliku naučiti tehničku stranu vožnje po brdskom terenu, upoznati novu ekipu i uživati na Krku!

Run for fun

U sklopu našeg animacijskog programa u ljetnim mjesecima organiziramo sportski događaj za cijelu obitelj Run for fun. U utrci mogu sudjelovati odrasli i djeca, a najbolje očekuju bogate nagrade.
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice