Rezervacija:
Kalendar

Kalendar događanja

Uživajte u brojnim događanjima na otoku Krku!

Adria spring trail

Pozivamo sve fanove istraživanja prirode da nam se pridruže u travnju i zajedno s trail timovima iz Hrvatske i okolice krenu otkrivati prirodne ljepote sjevernog dijela otoka Krka.
Ovaj festival sporta spoj je natjecanja i dobre zabave za sve sudionike i njihovu pratnju i zasigurno je izvrstan izgovor za bijeg iz gradske vreve u rano proljeće.

FesTra - Festival tradicije

Ove godine mjesec svibanj rezerviran je za festival tradicije na otoku Krku. Da bi goste upoznali s lokalnom tradicijom i običajima na otoku Krku, prezentirati ćemo nekoliko lokalnih običaja i vještina sa elementima tradicijskog života. Gosti će moći upoznati jedinstvene običaje i svetkovine koji se još njeguju u narodu kroz ukusne gastronomske specijalitete, narodnu nošnju te izradu lokalnih suvenira, a također će moći uživati u lokalnim plesovima i glazbi.
Termini festivala: 10. - 12.05., 17. - 19.05. i 24. - 26.05.

Festival leda

Festival leda u lipnju donosi osvježavajuću priču u tople ljetne dane. Očekuju nas radionice izrade ledenih skulptura i posebne ponude rashlađenih koktela! Više informacija stiže uskoro! 

1. Festival sladoleda na Krku

Svake godine u srpnju održava se obiteljski događaj mjeseca na otoku Krku! Bogata ponuda sladoleda i slastica. Mađioničari, ulični akrobati, face-painting, koncert, kreativne radionice za djecu i obitelj!
Vidimo se!

Najomiljenija ljetna slastica u Njivicama ima i vlastiti festival. Kreativne radionice, animacija za djecu, večernji koncerti te neizostavni mnogobrojni ukusni okusi sladoleda i slastica čine Festival sladoleda u Njivicama naprosto neodoljivim.

Run for fun

U sklopu našeg animacijskog programa u ljetnim mjesecima organiziramo sportski događaj za cijelu obitelj Run for fun. U utrci mogu sudjelovati odrasli i djeca, a najbolje očekuju bogate nagrade.

Teniski turnir Njivice Open

Svake godine održava se tradicionalni tenis turnir na teniskim terenima Njivice resort-a. Natjecatelji su podijeljeni u više kategorija. Na turniru je uvijek veoma dobro raspoloženje i odlični mečevi. Na kraju svi natjecatelji imaju organizirano ugodno zajedničko druženje.

Rapsodija vatrometa

Rapsodija vatrometa jedinstveno je glazbeno i svjetlosno iskustvo prepuno šarenih efekata na bistrome, noćnom nebu. Rapsodija se održavala u Njivicama zadnjih 7 godina početkom lipnja i ujedno je obilježavala pozdrav ljetu i uvod u bogatu ljetnu ponudu događanja. Tijekom ovog višednevnog događanja gosti su uživali u šarolikoj ponudi koktela, radionica, koncerata i naravno vatrometa.
 
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.