Rezervacija:
Kalendar

Priprema sezone u Njivice Resortu

U kampu Njivice u 2017. naše će goste dočekati 160 novouređenih parcela i privremeni sanitarni čvor. Za 2018. planirana je izgradnja i uređenje novog sanitarnog čvora. Već početkom ove sezone svi naši gosti moći će koristiti komercijalne sadržaje na centralnoj šetnici, dok će u prostoru oko centralnog parka biti postavljeno 13 novih mobilnih kućica. Ove godine biti će odrađena i prva faza izgradnje i uređenja nove recepcije kampa, kao i prva faza uređenja prostora centralnog parka s igralištima i bazenima za djecu, a sve kao priprema za 2018. godinu.
 
U 2017. terasa i lobby bar hotela Beli kamik dobivaju novi izgled. Završetak prve faze radova planiran je do početka ove turističke sezone, odnosno biti će završen u prvoj polovici travnja. U 2018. naše goste će dočekati potpuno obnovljena terasa hotela s novim sadržajima poput doručka i večere na terasi hotela, zabavno-glazbeni sadržaji i slično.
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Kampa Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.