Rezervacija:
Kalendar

Njivice Hotels & Camp Resort Njivice

Hoteli Njivice d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Njivicama na otoku Krku. U sastavu tvrtke su dva hotela - Hotel Beli kamik i Hotel Jadran te kamp Njivice, koji zadnjih nekoliko godina bilježi odlične rezultate. 

Počeci turizma za Hotele Njivice započeli su davne 1951. godine, kada je tvrtka u svom sastavu imala jedino Hotel Jadran sa 17 smještajnih jedinica. Od navedene godine do današnjih dana hotelsko poduzeće posluje u kontinuitetu.
 
Godine koje su uslijedile obilježene su razvojem i širenjem kako smještajnih, tako i ugostiteljskih kapaciteta.
 
Krajem 60-ih godina postavljeni su bungalovi Flora u šumi neposredno u blizini glavne plaže.
 
Godine 1970. započela je gradnja hotela Beli Kamik te nadogradnja postojećeg hotela Jadran.
 
Današnja glavna zgrada Hotela Beli Kamik otvorila je svoja vrata gostima 1978.g., što ujedno predstavlja jedinstvenu funkcionalnu cjelinu sa postojećom zgradom hotela.
 
Kamp Njivice posluje od 1982. godine te se s vremenom širio i unapređivao uslugu. Njivice Hotels & Camp Resort su danas moderan turistički kompleks sa 2.000 ležajeva u čvrstim objektima te s kampom koji može primiti 2.000 gostiju. Popratni ugostiteljski i sportski sadržaji te šljunčana plaža s uređenim sunčalištem, okružena zelenilom samo pridonosi ugodnijem boravku modernog gosta.
 
Kvalitetnim ulaganjima u razvoj objekata i ponude stvoren je prepoznatljiv brend. Naša želja je stvarati kvalitetan proizvod, osigurati kontinuirano usavršavanje naših kadrova te kvalitetnu komunikaciju s poslovnim partnerima i našim gostima.    Upravo ove internet stranice imaju za cilj jednostavniju i brzu komunikaciju s gostima te potencijalnim partnerima.
 
Čast nam je poželjeti Vam dobrodošlicu u Njivice Hotels & Camp resortu!
Facebook Google+ Email Addthis
Na vrh strani

Garantirano najnižja cena online!

Na spletnih straneh Hotela Njivice garantiramo najboljše online cene za vse rezervacije.
Če na drugi internetni strani najdete isto ponudbo po ugodnejši ceni, takoj kontaktirajte naš oddelek za prodajo. Prosimo, da preverite, da so izpolnjeni naslednji pogoji:
• Kontaktirali ste nas pravočasno, druga ponudba na spletni strani tretje osebe pa je še vedno aktivna in jo lahko preverimo.
• Druga ponudba velja za iste pogoje rezervacije (objekt nastanitve, vrsta nastanitve, datum prijave in odjave itd.)
Če ne moremo izenačitib cene druge ponudbe, ker eden od zgoraj navedenih pogojev ni izpolnjen, še vedno lahko zadržite svojo obstoječo rezervacijo - vključno s pravili o preklicu rezervacije.

Garancija najboljše cene se NE uporablja, če:

• Rezervirate po posebnih cenah za člane in / ali pogoste uporabnike ali s točkami za zvestobo.
• Vsak nagradni program ali posebna promocijska akcija, ki jo ima lastnik namestitve
• Nas ne kontaktirate, preden se prijavite v nastanitveni objekt. "