Rezervacija:
Kalendar

Novosti u 2019

28.02.2019.

Provjerite što sve spremamo za nadolazeću sezonu...
Kao i prijašnjih godina, za naše goste pripremamo puno novosti za ovu sezonu. Ove godine predstaviti ćemo, u suradnji s Turističkom zajednicom općine Omišalj, nekoliko novih festivala kojima ćemo obogatiti program događanja na otoku Krku. Također u kampu Njivice i u Flora Green Villas pripremamo nekoliko novosti.

Kamp Njivice

U kampu Njivice stiže još jedno veselo dječje igralište u sklopu novoga Campi central parka. Ova zona će u potpunosti biti spremna i bazen će biti na raspolaganju gostima od 27.04.2019. 
U kampu nam stižu i nove mobilne kućice od 32m2 na nekoliko lokacija. U sklopu shopping ulice u kampu biti će otvoren i novi turistički info centar gdje će gosti moći rezervirati razne izlete, iznajmiti bicikle ili dobiti informacije o programu događanja u resortu i u destinaciji. 

Flora Green Villas

Ove godine u travnju naš novi objekt Flora Green Villas otvoriti će vrata gostima. Kompleks od 80 vila obogaćen je novim vrtovima i novouređenim dječjim igralištem. Flora vile nude novi oblik odmora na Krku i idealno su rješenje za različite skupine posjetitelja. Parovi će tako najviše uživati u intimnim Lilium vilama, obitelji će idealno rješenje pronaći u vilama Salvia i Pinus, dok su za veće grupe i obitelji stvorene vile Olea

Novi festivali

FesTra - Festival tradicija, ove godine mjesec svibanj rezerviran je za festival tradicije na otoku Krku. Da bi goste upoznali s lokalnom tradicijom i običajima na otoku Krku, prezentirati ćemo nekoliko lokalnih običaja i vještina sa elementima tradicijskog života.
Termini festivala: 10.-12.05., 17.-19.05. i 24.-26.05.
 
Festival leda u lipnju donosi osvježavajuću priču u tople ljetne dane. Očekuju nas radionice izrade ledenih skulptura i posebne ponude rashlađenih koktela! Više informacija stiže uskoro! 
Facebook Google+ Email Addthis
Na vrh strani

Garantirano najnižja cena online!

Na spletnih straneh Hotela Njivice garantiramo najboljše online cene za vse rezervacije.
Če na drugi internetni strani najdete isto ponudbo po ugodnejši ceni, takoj kontaktirajte naš oddelek za prodajo. Prosimo, da preverite, da so izpolnjeni naslednji pogoji:
• Kontaktirali ste nas pravočasno, druga ponudba na spletni strani tretje osebe pa je še vedno aktivna in jo lahko preverimo.
• Druga ponudba velja za iste pogoje rezervacije (objekt nastanitve, vrsta nastanitve, datum prijave in odjave itd.)
Če ne moremo izenačitib cene druge ponudbe, ker eden od zgoraj navedenih pogojev ni izpolnjen, še vedno lahko zadržite svojo obstoječo rezervacijo - vključno s pravili o preklicu rezervacije.

Garancija najboljše cene se NE uporablja, če:

• Rezervirate po posebnih cenah za člane in / ali pogoste uporabnike ali s točkami za zvestobo.
• Vsak nagradni program ali posebna promocijska akcija, ki jo ima lastnik namestitve
• Nas ne kontaktirate, preden se prijavite v nastanitveni objekt. "