Rezervacija
Kalendar
Kamp Njivice
00385 51 846 168
bike friendly dog friendly family friendly hiking friendly animacija free wi-fi cabana lounge camper service campi kids club djecje igralište gusarski brod eco friendly izleti mobilna kućica parcele sa strujom i vodom plaža za pse sport vodeni park

Wellbeing kampa Njivce

Pobrinuli smo se da u Njivice Resortu možete provesti što ugodniji godišnji odmor prepun bogatih doživljaja! Wellbeing koncept: povratak i stapanje s prirodom, zdravi načini života i rekreacija okosnice su naših rekreacijski noviteta!

Relax zona - Sun gazing Zone

Čin gledanja u sunce ima velike zdravstvene i duhovne prednosti. 45 minuta nakon što sunce izlazi i 45 minuta prije zalaska Sunca UV stopa na Suncu je 0, što ne šteti očima.
Našim gostima napravili smo pravi mali raj u smislu relaksacije u kampu Njivice.
Podloga od finog pijeska omogućava gostima da budu bosi u relax zoni, doslovno mogu zakopati noge u pijesak, gledati sunce, meditirati ili pročitati dobru knjigu tik uz more u izoliranom dijelu kampa.
Sam prostor je spoj ugodnog i poučnog jer uz odmor posjetitelj ima priliku saznati latinske nazive mediteranskog bilja kojim je okružen, uživati na glagoljaškoj klupi, zasigurno jednog od simbola Hrvatskog identiteta.

Opuštanje i romantika

Uživajte u masaži na samoj plaži kampa u udobnoj cabani koja nudi intimnost i relaksaciju uz samo more. Posjetite frizerski i beauty salon ili uživajte u romantičnim šetnjama uz more.
Naši lounge barovi Cabana bar&more, Lounge bar Jadran i Plava terasa lounge nude intimnu atmosferu, odličnu ugostiteljsku ponudu i prekrasan pogled na kvarnerski zaljev, Opatiju i Učku.

Sportske aktivnosti

Uz tenis terene, terene za stolni tenis, mini golf, vodene sportove tu su također i tjedne utrke trčanja, jutarnji satovi yoge i razni drugi sportski programi i aktivnosti.
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice